Ik wil mijn woning verkopen

De beste verkoopmethode voor uw woning

Een slimme verkoopstrategie zorgt dat uw huis snel verkocht wordt tegen goede voorwaarden. Met onze kennis van de woningmarkt kunnen wij u helpen de beste koper voor uw huis te vinden.

1. Wat is uw woning waard?

Een eerste gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen, kost u niets. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en om u een idee te geven wat uw woning zou kunnen opbrengen. Naar aanleiding van deze kennismaking doen wij een voorstel voor dienstverlening.

2. Huis te koop

Succesvolle verkoop begint met een professionele presentatie. Zo is uw woning via Funda inclusief de 3d plattegronden, 360 graden foto’s en een film perfect te bekijken. Een prachtige kleurenbrochure houdt de aandacht na een bezichtiging van uw woning vast. Een mooie presentatie zorgt voor een mooi eindresultaat.

3. Social media

De nieuwe “mond tot mondreclame”. Wij delen het nieuws dat uw woning te koop is via Facebook met precies de juiste doelgroep. U kunt dit bericht zelf ook delen via facebook, Twitter en Instagram; samen hebben we een nog groter bereik.

4. De juiste koper

Eerst kijken we in ons eigen bestand van woningzoekenden en benaderen we serieuze kandidaten vai de NVM-site. Vervolgens presenteren we uw huis op Facebook, daarna op Funda en andere online-kanalen. Voor bezichtigingen nemen wij alle tijd. Geen ‘open huis”, maar een-op-een afspraken waarbij mensen rustig kunnen rondkijken en al hun vragen kunnen stellen. Zodat we de beste deal voor u kunnen sluiten.

5. Verkocht!

Een mondelinge overeenkomst is niet bindend, dus een juridisch juiste afhandeling is cruciaal voor een succesvolle verkoop. Daarom wordt door ons zorgvuldig een koopakte opgesteld. Wij werken nauw samen met een notaris, hypotheekadviseur, bouwkundig adviseur en interieurstylist. Natuurlijk blijven wij beschikbaar voor al uw overige vragen.

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

BEL 033-467-1200
WHATSAPP+31 (0)6-19677960