Ik wil een huis kopen

Ik wil een huis kopen

Het lijkt eenvoudig om zelf een nieuw huis te vinden. In de praktijk zult u echter merken dat veel woningen al verkocht zijn voordat u een bezichtigingsafspraak kunt maken. Of misschien kunt u wel langskomen om te kijken, maar… dan begint het pas.

Neem Hoekschoeman makelaars gratis mee

We kunnen hier alle voordelen van een aankoopmakelaar voor u opsommen. Liever laten we u zelf ervaren hoe prettig het is om een eigen makelaar te hebben die uw belangen behartigt. Daarom gaan wij gratis mee naar uw eerste bezichtiging. Zo kunt u kennismaken met onze werkwijze en bepalen of u met Hoekschoeman makelaars in zee wilt.

Service van A tot Z

Indien u ons een aankoopopdracht geeft, kunnen wij u van A tot Z begeleiden. Deze service houdt in:

* Inventarisatie van uw woonwensen

* Meezoeken naar een geschikte woning

* Begeleiden van bezichtigingen

* Onderzoek en advies over onder meer: bouwkundige staat, prijsstelling, omgevingsfactoren, juridische en financiële aspecten

* Bespreken en uitvoeren onderhandelingsstrategie

* Controle koopakte en bijbehorende documenten

* Uitvoeren van inspectie voorafgaand aan de overdracht

* Transport van de woning bij de notaris

Deel-service

Hoekschoeman makelaars kan u ook adviseren indien u zelf al een woning op het oog heeft, of wanneer u twijfelt tussen enkele woningen. De begeleiding begint dan met een extra bezichtiging van de woning(en), om vervolgens het traject zoals hierboven beschreven op te pakken. Deze service is voordeliger dan de service van A tot Z.

Even overleggen

Hoekschoeman makelaars vindt een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen en eventueel laten meewegen in de besluitvorming.

Na de aankoop

Onze dienstverlening eindigt niet zodra de koopakte getekend is, maar loopt door tot en met de inspectie van de woning en het tekenen bij de notaris. Mochten er daarna nog vragen zijn, dan kunt u nog steeds bij ons terecht.

Loop ook eens binnen bij het Bouw & Woon Advies Café, elke tweede dinsdag van de maand van 19.00-21.00 uur in ons kantoor aan de Arnhemseweg. Hier krijgt u vrijblijvend advies van onder andere een notaris, een specialist op het gebied van hypotheken en verzekeringen, een bouwkundige, interieurdeskundigen en een meubelbouwer.

Afspraak maken?

Mail of bel ons, en een van onze makelaar-taxateurs komt bij u langs om uw wensen te bespreken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons centraal gelegen kantoor. Wij staan u graag te woord.