Ik wil mijn huis verkopen

De beste verkoopmethode voor uw woning

Een goede verkoopstrategie zorgt dat uw huis zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Daar adviseren wij u graag bij. Met onze kennis van de woningmarkt kunnen wij u helpen de juiste koper voor uw huis te vinden.

Een eerste gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen, kost u niets.

Wij staan voor u klaar

Bij Hoekschoeman werken makelaars Fulco Hoekerswever, Peter Doornbos en kandidaat makelaar Olga Zonneveld nauw samen. Er zijn dus altijd drie personen betrokken bij de verkoop, wat continuïteit garandeert. Daarnaast is ons kantoor uitstekend bereikbaar dankzij medewerkers binnendienst Rebecca en Evelien.

Goede presentatie

Succesvolle verkoop begint met een professionele presentatie:

  • duidelijke foto’s en plattegronden
  • een virtuele tour door middel van 360 graden foto’s
  • een aantrekkelijk filmpje
  • een wervende tekst

Zo is uw woning via Funda en andere internetkanalen perfect te bekijken. Deze presentatie ondersteunen wij met een kleurenbrochure, eventueel te koop-flyers en natuurlijk ons opvallende oranje te koop-bord.

Voor bezichtigingen nemen wij alle tijd. Geen ‘open huis’, maar een-op-een afspraken zodat mogelijke kopers rustig kunnen rondkijken en al hun vragen kunnen stellen. Geloof ons: dit werkt!

Stand van zaken

Een goede communicatie vinden wij essentieel. Daarom laten we u steeds weten wat de stand van zaken is en kunnen we in overleg met u de verkoopstrategie bijstellen als dat nodig is.

Na de verkoop

Onze dienstverlening eindigt niet zodra de koopakte getekend is, maar loopt door tot en met de inspectie van de woning en het tekenen bij de notaris. Mochten er daarna nog vragen zijn, dan kunt u nog steeds bij ons terecht.

Makelaar nodig?

Benieuwd wat Hoekschoeman makelaars voor ú kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze makelaar-taxateurs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons centraal gelegen kantoor. Wij staan u graag te woord.